Kwaliteit

Gekwalificeerde relatie en gezinstherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie (NVRG).
De vereniging bevordert de kwaliteit van de relatietherapie en gezinstherapie, bewaakt de kwaliteit van de opleidingen en houdt zich bezig met wetenschappelijke ontwikkelingen van het vak. Bij deze vereniging kunt u opvragen of iemand ook daadwerkelijk gekwalificeerd is en geregistreerd staat als systeemtherapeut. Bovendien geldt voor alle leden van de NVRG de beroepscode van Psychotherapeuten.
De NVRG heeft haar visie op systeemtherapie beschreven in dit document.( klik naar visie document)

Ik heb de keuze gemaakt deel te nemen aan verschillende intervisie groepen waarin met professionals geanonimiseerd gesproken wordt over casuïstiek. Op deze manier blijf ik mijn werk kritisch onderzoeken met collega therapeuten. Daarnaast blijf ik mij opleiden en ontwikkelen. Ik heb mijn mogelijkheden verder verdiept en ontwikkelt door de EFT ( Emotion Focused Couple Therapie)  en de EFFT ( Emotion Focused Family Therapie) training te volgen. Verscheidene opleidingen en supervisie hebben mijn mogelijkheden verder ontwikkelt.