Maatschappelijk Werk Noord West Twente

Maatschappelijk Werk Noord West Twente

Maatschappelijk Werk Noord West Twente (MWnwT)  koopt sedert enige jaren trainingen en cursussen in bij Kade, waarbij de uitvoering hiervan verzorgd wordt door Karin Dijkman. Als organisatie zijn we zeer tevreden over zowel de inhoud van de cursussen, het effect en de wijze waarop zaken in gang gezet worden.
 
Karin is een deskundig en zeer betrokken trainer, beschikt over een grote mate van kennis en ervaring. Is creatief in de wijze waarop ze haar kennis en kunde inzet. Haar benadering is gericht op het intunen op de dagelijkse praktijk, zorgt daarbij ook voor goede theoretische onderbouwing. De cursussen zijn door de medewerkers heel goed ontvangen, na elke cursus wordt er geëvalueerd en de mate van tevredenheid ligt zeer hoog.
 
De samenwerking met Karin ter voorbereiding, is professioneel en plezierig, er is ruimte voor overleg en eigen inbreng, zodat er een cursus op maat wordt gecreëerd.  Alle cursussen zijn geaccrediteerd door VNMW.
 
Tevens verzorgt Karin al ruim een jaar begeleide intervisietrajecten. Ook deze worden door medewerkers als zeer waardevol ervaren en leveren een duidelijke bijdrage in de ontwikkeling van de professional in het veld.