Kosten

Therapie:

Individuele counseling: € 90,- per zitting van 60 min.
Relatietherapie / gezinstherapie:

 

€ 130,- per zitting van 75 / 85 min.

€ 140,- per zitting 's avonds/weekend

NVPA vergoedingen.

Meestal is een gedeeltelijke vergoeding van de therapie mogelijk aangezien ik ben aangesloten en geregistreerd bij de NVRG. Afhankelijk van uw aanvullende polis ziektekostenverzekering kunt u op de website van de NVPA zien voor welke vergoeding u in aanmerking komt.
Meer informatie over vergoedingen op grond van het NVPA lidmaatschap kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar. Voor de aanvullende polissen van de meeste zorgverzekeraars zijn de vergoedingen op een rij gezet.

Eventuele afzegging van afspraken dient minimaal 24 uur van te voren te gebeuren. Houdt u er rekening mee dat bij niet tijdig afzeggen/wijzigen van een afspraak het volledige tarief in rekening moet worden gebracht.

Tijdens de kennismaking sta ik nadrukkelijk stil bij de vergoedingen, zodat u niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Mijn facturatie gaat rechtstreeks naar u als cliënten.


Trainingen:

Dagdeelprijs: € 750,- voor 3,5 uur.
Uurtarief voor voorbereiding en evaluatie: € 120,-
Reiskosten: € 0,27 per kilometer.

Trainingen worden in samenwerking en overleg met de opdrachtgever vorm gegeven. Bovengenoemde tarieven zijn een indicatie.

Een aantal van de trainingen zullen BTW vrij aangeboden worden door mijn lidmaatschap bij CINTEA. Deze coöperatie is erkend als onderwijsinstelling.

Betalingsvoorwaarden